团契消息‎ > ‎

This Friday(2/13/2009) Bible Study and Career Development Workshop

posted Feb 11, 2009, 5:58 AM by greenolive cbcgb   [ updated Feb 11, 2009, 6:07 AM ]
1. We will the regular Bible Study this Friday (2/13/2009), we will discuss 以 弗 所 书 Ephesians, Chapter 6, Children and Parents relationship.
2. Our Church will have a career development workshop this Friday (7:45pm, in English, Room: Sanctuary) and Saturday(2-4pm, in Chinese Chapel). See the formal flyer attachment. George Zhu is  is very good speaker. Therefore, You (and/or invite your friends) please go to the workshop if you think it will be helpful.  let us learn the ways to handle the economic difficult situation according to our God's standard.
3. Next week is MA winter break, next Friday (2/20/2009) will be no Awana, our fellowship will take the break as well.
 
Please ask your children to sign in AWANA Children program between 7:30 and 7:45 pm.
 
-------------------------
本周要查的经文 - 以 弗 所 书 Ephesians, Chapter 6
 
6:1    你 们 作 儿 女 的 , 要 在 主 里 听 从 父 母 , 这 是 理 所 当 然 的 。
6:2    要 孝 敬 父 母 , 使 你 得 福 , 在 世 长 寿 。 这 是 第 一 条 带 应 许 的 诫 命 。
6:3   
6:4    你 们 作 父 亲 的 , 不 要 惹 儿 女 的 气 , 只 要 照 着 主 的 教 训 和 警 戒 , 养 育 他 们 。
6:5    你 们 作 仆 人 的 , 要 惧 怕 战 兢 , 用 诚 实 的 心 听 从 你 们 肉 身 的 主 人 , 好 像 听 从 基 督 一 般 。
6:6    不 要 只 在 眼 前 事 奉 , 像 是 讨 人 喜 欢 的 , 要 像 基 督 的 仆 人 , 从 心 里 遵 行 神 的 旨 意 。
6:7    甘 心 事 奉 , 好 像 服 事 主 , 不 像 服 事 人 。
6:8    因 为 晓 得 各 人 所 行 的 善 事 , 不 论 是 为 奴 的 , 是 自 主 的 , 都 必 按 所 行 的 得 主 的 赏 赐
6:9    你 们 作 主 人 的 待 仆 人 , 也 是 一 理 , 不 要 威 吓 他 们 。 因 为 知 道 他 们 和 你 们 , 同 有 一 位 主 在 天 上 , 他 并 不 偏 待 人 。
6:10    我 还 有 末 了 的 话 , 你 们 要 靠 着 主 , 倚 赖 他 的 大 能 大 力 , 作 刚 强 的 人 。
6:11    要 穿 戴 神 所 赐 的 全 副 军 装 , 就 能 抵 挡 魔 鬼 的 诡 计 。
6:12    因 我 们 并 不 是 与 属 血 气 的 争 战 , 乃 是 与 那 些 执 政 的 , 掌 权 的 , 管 辖 这 幽 暗 世 界 的 , 以 及 天 空 属 灵 气 的 恶 魔 争 战 。
  
Ċ
greenolive cbcgb,
Feb 11, 2009, 6:02 AM
Comments